Vizită la fabrica de margarină Linco

Categoria: Cum functioneaza?

Parteneri:
Orkla Foods

Unde: Fabrica Orkla Foods Vitan (vezi harta)

Calea Vitan, nr. 240, Sector 3, București

Programari:

Joi 26 sep, 10:00 - 11:30
Joi 26 sep, 12:00 - 13:30
Joi 26 sep, 14:00 - 15:30

Vino să vezi cum funcţionează o fabrică de procese alimentare: care sunt cunostiintele ştiinţifice ce stau la baza producerii margarinei, ce procese despre care ai învăţat la chimie sunt parte din munca de zi cu zi a oamenilor de acolo, înţelege care sunt restricţiile şi libertăţile industriei alimentare şi vizitează un laborator fizico-chimic.

Vei înţelege fluxul de producţie al margarinei, pornind de la recepţia materiilor prime pînă la obţinerea produsului finit şi livrarea către magazine.

 

Detalii administrative:

Grupele vor fi de maxim o clasă copii (30 copii)cu vîrste cuprinse între 6 şi 14 ani.

Participarea este gratuită, dar se face doar pe baza unei programări prealabile.

Programările se fac în ordinea înscrierilor completînd acest formular

 

Mijloace de transport în comun disponibile: 102, 123, 124, 223.

Foarte important– vizitaţi o fabrică de industria alimentară trebuie respectate anumite condiţii: nu puteţi intra cu bijuterii, ceasuri etc. Vă rugăm să nu veniţi cu copii răciţi sau bolnavi. Toţi vizitatorii vor semna un document privitor la starea de sănătate, nu putem primi vizitatori care prezintă semne ale unor boli contagioase (vomă, diaree, stare febrilă, scurgeri de nas etc).

 

Tomi, Bunătăţi de la Bunica, Ardealul, Linco, Unirea sunt doar o parte din mândria companiei Orkla Foods România.  Sunt una dintre cele mai importante companii de pe piaţa locală a bunurilor de larg consum, fiind prezenţi în România din anul 2002, prin achiziţia de-a lungul timpului a mai multor companii locale (Topway, Ardealul, Royal Brinkers). Produsele noastre sunt locale, dezvoltarea lor pornind de la preferinţele şi nevoile consumatorilor români, fiind însă realizate la standarde internaţionale în fabricile din Bucureşti, Covasna şi Iaşi. 

Pentru mai multe informaţii puteţi scrie la : Office@asur.ro