Stiinta - pasiunea mea

Categoria: Science @ School

Ştii cum te duci la bilioteca şi împrumuţi o carte care îţi deschide noi orizonturi, te face să te gândeşti la lucruri  pe care nu le considerai înainte şi îţi provoacă preconcepţiile. Cu toţii ştim cum se simte. 

Dar dacă cartea ar fi un om sau, şi mai interesant, un om de vârstă apropiată copiilor din clasa ta. O sa să aibă poveşti haioase despre pasiunea lor pentru ştiinţă care îi face să îşi petreacă timpul liber cu ea şi să producă rezultate spectaculoase la olimpiade internaţionale. 

Au crescut din băncile în care stau şi elevii tăi, au hobby-uri şi personalităţi diferite şi comunică faptul că ştiinţă este vitală, fascinante şi, bine înţeles, distractivă. 

Cu ocazia Bucharest Science Festival invită în şcoală un ambasador al ştiinţei!

Sunt un model de tencitate, dedicaţie şi umanitate şi credem că merită să îţi sacrifici o oră de predare pentru un moment inspirational. 

Ştiaţi că studiile arată că pasiunea pentru ştiinţă se naşte în cel puţin 4 expuneri la oameni pasionaţi de ştiinţă.

Detalii administrative:

Spune-le copiilor de la clasă că ai le aduci un Ambasador al ştiinţei care să le povestească despre: Ştiinţa - pasiunea mea.

Mai convinge câţiva colegi să îi primească ca să ţină mai multe discursuri în aceeaşi şcoală sau, dacă poţi să îi aduni într-un amfiteatru, cu atât mai bine. 

Completează formularul ataşat şi noi încercăm să ţi-l trimitem. (anul acesta sunt 4 în total aşa că ne cerem scuze dacă nu putem acoperi toate cererile).

Acţiunea se desfăşoară în zilele de Miercuri 25, Joi 26 şi Vineri 27 septembrie.